| Opis proizvoda:

Rezervoari za uskladištenje agresivnihi hemikalija imaju unutrašnje površine, koje su u kontaktnu sa hemikalijama, izrađene od plastičnih ili gumenih materijala.

Rezervoari izrađeni od termoplastičnih materijala, koji se i najviše u primenjuju, su vertikalni tako da kompletnu težinu prima horizontalna podloga.

 

Specijalna izvođenja su kada rezervoari moraju biti ležeći. Tada se oni izrađuju od poliestera ili su metalni ali obloženi gumom.

 

Rezervoari mogu biti opremljeni sa nivokazima različitih načina izvođenja. Standarno izvođenje je sa providnom spoljašnjom cevi koja može imati plovak ili merne listiće za pokazivanje količine tečnosti. Takođe se mogu postaviti UV sonda ili nivoprekidači.

 

Ukoliko je hemikalije potrebno grejati, na rezervoare se mogu ugraditi grejne zmije izrađene od termoplastičnih ili pro-hromskih materijala.

 

Svi rezervoari imaju revizione otvore, dok viši rezervoari mogu biti opremljeni merdevinama.

 

Rezervoari od termoplastičnih materijala se rade u dimenziji do maksimalnih 4000mm i radne zapremine maksimalno do 80m³.

TEHNIKA K.B. ima preko 5000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu zemalja u regionu (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska).

Tehnika K.B.

Kontakt podaci

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana | Design: Red Cloud

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana

Design: Red Cloud