ISTORIJAT

Tehnika K.B. je porodična firma, osnovana 1995. godine i bavimo se nemetalima za potrebe industrije. Pod tim podrazumevamo termoplastične, kompozitne, gumene i izolaciono zaptivne materijale. Naša ponuda obuhvata ploče, štapove, cevnice, folije, trake, pletenice, ventile, cevi, fazonske komade, komponente, pumpe, ventilatore, upravljačke elemenate itd. Posedujemo vlastite inženjerske i proizvodne kapacitete za obavljanje poslova konstruisanja, projektovanja, izrade, montaže, puštanja u rad i servisiranja. Tehnika K.B. nudi kompletan inženjering u oblasti procesne industrije, tretmana vode, otpadnih gasova, kao i otpadnih voda.

Picture2
Picture3

OPIS POSLOVANJA

TEHNIKA K.B. ima preko 5000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu zemalja u regionu (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska). Izvoz učestvuje sa čak 30% u ukupnom poslovanju firme. Za nas je veoma značajno prisustvo u zemljama u okruženju.

 

Naša firma ima velikog uspeha u inženjering poslovima. Naime, pored toga što svojim kupcima pružamo  kvalitetan proizvod, TEHNIKA K.B. obezbeđuje snimanje postojećeg stanja, razradu novog rešenja, projektovanje, ugradnju i instalaciju, proveru funkcionisanja ugrađenje opreme, potom obuku zaposlenih, garanciju i pružanje servisnih usluga. Na taj način kupcima stvaramo koncept ukupne vrednosti proizvoda.

Kao firma sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom, pratimo trendove i inovacije u pogledu materijala i opreme, njihove primene, posećujemo svetske sajmove i sarađujemo sa renomiranim svetskim kompanijama.

CILJNA TRŽIŠTA

Naš program ponude prilagođavamo potrebama i zahtevima ciljnog tržišta, kako u domenu stvaranja proizvoda, formiranja cena, tako i u pogledu promotivnih i distributivnih aktivnosti.

Grane industrije, kao najznačajniji naši kupci, su:

1)    Elektroprivreda – termoelektrane

2)    Prehrambena industrija – proizvodnja alkoholnih i bezalkoholnih pića, hladnjače voća i povrća…

3)    Mesna industrija

4)    Konditorska industrija

5)    Petrohemijska industrija – rafinerije, proizvodnja granulate, azotare i sl.

6)    Hemijska industrija–proizvodnja đubriva, proizvodnja deterdženata i kućne hemije

7)    Crna metalurgija – železare i obojena metalurgija

8)    Obućarska i kožarska industrija

SERTIFIKACIJA SISTEMA MANADŽMENTA (ISO)

Menadžment kvalitetom, menadžment životnom sredinom i manadžment bezbednošću i zdravljem na radu, predstavljuju integrisane sisteme u našoj firmi.

MISIJA

Misija kompanije TEHNIKA K.B. d.o.o je da u potpunosti zadovolji zahteve, potrebe i očekivanja svojih kupaca u projektovanju opreme i postrojenja u procesnoj industriji, opreme za pripremu vode, tretman otpadnih voda u proizvodnji i prodaji poluproizvoda i proizvoda od termoplastičnih materijala.

Pored toga što svojim kupcima nudimo širok asortiman proizvoda za razne industrijske grane TEHNIKA K.B. d.o.o. sprovodi snimanje postojećeg stanja, razradu novog rešenja, projektovanje, ugradnju i instalaciju, proveru funkcionisanja ugrađenje opreme, potom obuku zaposlenih, garanciju i pružanje servisnih usluga.

Svoju misiju ispunjavamo prodajom ili ugradnjom proizvoda koji doprinose zaštiti životne sredine a po završetku životnog veka recikliraju se, sprovodimo procese na način da najmanje negativno utičemo na životnu sredinu uz maksimalnu brigu za bezbednost i zdravlje  na radu.

Naša misija je uspostavljanje  sistema  kojim se obezbeđuju bezbedni i zdravi radni uslovi a koji u najvećoj mogućoj meri obezbeđuju smanjenje povreda na radu i bolesti u vezi sa radom.

 Naši odnosi sa kupcima i dobavljačima zasnivaju se na uzajamnom poverenju i poštovanju.

Sa zaposlenima stvaramo prijateljske i otvorene odnose, uzimajući u obzir njihove potrebe i očekivanja, i na taj način osiguravamo njihovo zadovoljstvo i indentifikaciju sa kompanijom.

VIZIJA

Vizija kompanije TEHNIKA K.B. d.o.o. je da teži da bude lider u inženjering poslovima na domaćem tržištu i šire kao i u proizvodnji i prodaji poluproizvoda i proizvoda od termoplastičnih materijala.

Naša vizija se zasniva na razvoju i stalnom unapređenju tehničko  tehnoloških i ljudskih resursa na principima zaštite životne sredine  i  edukaciji zaposlenih.

Viziju će mo ostvariti zajedničkim radom organizacije i svih  zaposlenih na unapređenju sistema menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu podizanjem svesti u ovoj oblasti, unapređenjem znanja i veština i uspostavljamo kulturu rada tako da stvaramo preduslove za dobrobit na radu i kvalitet života zaposlenih.

NAŠI INOSTRANI PARTNERI

TEHNIKA K.B. ima preko 5000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu zemalja u regionu (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska).

Kontakt podaci

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana | Design: Red Cloud

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana

Design: Red Cloud