| Opis proizvoda:

Galvanizacija je proces nanošenja prevlaka radi zaštite metala od spoljašnjih uticaja (korozija, mehanička oštećenja i sl.), kao i u dekorativne svrhe. Galvanski procesi se uglavnom odvijaju u tečnim rastvorima u posebno za to izrađenim kadama.

Galvanske kade su osnovni element procesa galvanizacije. U njima se nalaze rastvori ili ispirne vode. Temperatura rastvora radnih kada je obično do 90°C, dok ispirne kade rade sa tečnostima sobne temperatre. U zavisnosti od dimenzije i količine pripremaka, određuje se dimenzija kade. Dimenzija kade zavisi i od raspoloživog prostora. U skladu sa svim tim zahtevima, Tehnika K.B. izrađuje različite tipove kada.

Galvanske kade izrađuju se kao građevinski bazeni ili kao metalne konstrukcije, koje su obložene određenim termoplastičniom materijalima. Takođe, galvanske kade mogu biti i samostojeće, izrađene u potpunosti od termoplastičnih materijala.

Najčešće, galvanske kade se izrađuju ili oblažu sledećim termoplastičnim materijalima: PP-H, PVC (meki ili tvrdi) i PVDF.

TEHNIKA K.B. ima preko 5000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu zemalja u regionu (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska).

Tehnika K.B.

Kontakt podaci

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana | Design: Red Cloud

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana

Design: Red Cloud