| Opis i primena proizvoda:

Omekšavanje se tradicionalno koristi za pripremu vode za kotlove niskog pritiska, koji se i najčešće sreću u industriji. Voda je omekšana kada su soli tvrdoće prevedene u odgovrajuće soli natrijuma. Naj-jednostavnija i narasprostranjenija primena jonske izmene je za omekšavanje vode. Voda omekšana jonskom izmenom koristi se i u recirkulacionim sistemima za hlađenje.

Filter kolona, uređaja za omekšavanje, izrađena je od dvoslojnih kompozitnih materijala, gde je spoljni sloj na bazi epoksidnih smola sa staklenim vlaknima, a unutrašnji od polietilena. Kolone su otporne na koroziju i atestirane na pritisak od 10bara. Koriste se tamo gde potreba za omekšanom vodom nije kontinualna.

Za regeneraciju se koristi tabletirana so. Najveća prednost, u odnosu na klastične pripreme vode za omekšavanje, je potpuno automatski proces regeneracije.

Uređaji mogu da poseduju upravljačku glavu vremenski kontrolisanu , zapreminski kontrolisanu, vremenski kontrolisanu sa odloženom regeneracijom, zapreminski kontrolisanu sa odloženom regeneracijom, kao i digitalne upravljačke glave.

TEHNIKA K.B. ima preko 5000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu zemalja u regionu (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska).

Tehnika K.B.

Kontakt podaci

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana | Design: Red Cloud

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana

Design: Red Cloud