| Opis proizvoda:

Kevlar (aramid) pletenica je izrađena od Du Ponet kevlar (aramid) pletiva impre-gniranog teflonskom disperzijom i mazivom. Ova pletenica ima otpornost sličnu čeliku i može podneti radne uslove sa ekstremnim pritiscima, na raznim medijumima. Kevlar (aramid) pletenica može biti ugrađena sama ili kao krajnji prsten u kombinaciji sa drugim tipovima pletenica u svrhu kombinovanja osobina, u zavisnosti od radnih uslova. Uglavnom se korsiti kao zamena za azbestnu pletenicu, kao zaptivač na ventilima i pumpama, gde su mediji sa visokim temperaturama i pritiscima. Zbog široke oblasti primene, smanjuje troškove nabavke i skladištenja. Jednotavno se ugrađuje, zahvaljujući svojoj felksibilnosti.

| Primena:

Kevlar (aramid) pletenica se najčešće koristi u prehrambenoj industriji, papirnoj, tekstinoj i hemijskoj industriji, na pumpama i ventilima u hidroelektranama, termoelektranama i čeličanama, kao i na medijumima sa konzistencijom cementne kaše.

TEHNIKA K.B. ima preko 5000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu zemalja u regionu (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora i Hrvatska).

Tehnika K.B.

Kontakt podaci

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana | Design: Red Cloud

© Copyright 2022 Tehnika K.B. - Sva prava su zadržana

Design: Red Cloud